Nieuw partijbestuur

Op 1 maart 2019, over deze onderwerpen: Politiek

Met veel trots in ons hart stellen wij ons Wilrijkse N-VA-bestuur aan jullie voor, maar eerst willen wij jullie bedanken.

De leden van N-VA Wilrijk brachten hun stem uit op 11 februari 2019 en zo werden er veertien bestuursleden verkozen. Wij zijn dan ook fier om jullie mee te delen dat het bestuur gekenmerkt wordt door nieuwe gezichten. Op vrijdag 1 maart werden de verkiezingsrollen omgedraaid. Zo hebben wij negen specifieke functies toevertrouwd aan het bestuur om de werking van N-VA-Wilrijk optimaal te houden. Ook niet onbelangrijk: Onze afdeling vertegenwoordigt alle leeftijden alsook Wilrijkenaren met een niet-Vlaamse origine. Dit alles is uiteraard mogelijk gemaakt door jullie dankzij jullie vertrouwen en stem.

Wij zetten ons in voor een krachtige werking van ons geitendorp, met een groot hart voor de Wilrijkse burgers en een oog voor verandering met behoud van onze prachtige Vlaamse waarden en normen.

Op de wie-is-wie pagina vindt u de 27 leden van het Wilrijkse N-VA-bestuur. Wij staan te allen tijde open voor vragen en zullen regelmatig activiteiten meedelen via onze website en Facebookpagina.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is