Wilrijk en KFCO Beerschot-Wilrijk openen rouwregister voor Tim Nicot

Op 11 mei 2015

Op maandag 11 mei overleed de KFCO Beerschot-Wilrijkspeler Tim Nicot. Het Wilrijkse districtsbestuur betuigt zijn medeleven en opent samen met de club een rouwregister.

Tim Nicot werd op zaterdag 9 mei tijdens een wedstrijd onder vrienden getroffen door een hartfalen en werd sindsdien in een kunstmatige coma gehouden. Uiteindelijk overleed hij op maandagochtend.

De 23-jarige voetballer speelde de afgelopen twee seizoenen voor KFCO Beerschot-Wilrijk en had een belangrijk aandeel in de opeenvolgende titels in 1ste provinciale en 4de klasse. "Als energieke linksback was hij een vaste waarde van de kampioenenploeg. Hij toonde daarbij een enorme gedrevenheid en passie voor zijn club, waarmee hij zich in de harten speelde van alle supporters", zegt districtsschepen voor sport Robert Moens. "Elk overlijden op zo’n jonge leeftijd is uitermate tragisch", stelt districtsvoorzitter Kristof Bossuyt. "We betuigen met het voltallige Wilrijkse districtscollege ons medeleven aan Tims familie en geliefden, aan zijn medespelers en aan de club."

Rouwregister
In samenspraak met de club en de familie van Tim wordt een rouwregister geopend. Dit kan op maandag 11 mei tussen 18 en 22 uur ondertekend worden in het Olympisch Stadion, de thuisbasis van KFCO Beerschot-Wilrijk (Atletenstraat 80 te 2020 Antwerpen). Daar organiseert de club een bezinningsmoment ter nagedachtenis van de speler.

Daarna wordt het rouwregister overgebracht naar het gemeenschapscentrum van Wilrijk (Bist 1, 2610 Wilrijk), waar het ondertekend kan worden tijdens de openingsuren. Die zijn deze week de volgende:

dinsdag 12/5: 8-20 uur

woensdag 13/5: 8-20 uur

donderdag 14/5: gesloten wegens feestdag

vrijdag 15/5: 10-17 uur

zaterdag 16/5: 10-17 uur

Het rouwregister ligt in het gemeenschapscentrum tot aan de uitvaartplechtigheid van Tim Nicot.

Verantwoordelijken: Robert Moens, Wilrijks districtsschepen voor o.m. sport, tel. 0476 43 31 10; Kristof Bossuyt, voorzitter Wilrijks districtscollege & -raad en bevoegd voor o.m. communicatie, tel. 0496 24 42 56

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is